خوردن سس در شب سبب زرد شدن دندان ها می شود.

به طور کلی  استفاده از سس تند در فصلهای سرد سال به عنوان چاشنی و طعم دهنده به غذاها علاوه بر خوشمزه تر کردن آنها به دلیل طبع گرمی که دارد از سرماخوردگی در روزهای سرد جلوگیری میکند از این رو فروش سس تند در این فصل ها از آمار بالایی برخوردار است.

از بین تمام سس های موجود در فروشگاهها سس تند همدان به دلیل وجود فلفل سبز و قرمز به کار رفته در آن حاوی کلسیم و پتاسیم می باشد و در بشتر مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و موجب افزایش اشتها می شود.

قابل توجه است نوع دیگر نسس که در آن از مواد افزودنی استفاده نمی شود و جزء دسته سس های طبیعی و مناسب افراد گیاه خوار می باشد سس تند طبیعی است و به دلیل پایین بودن قیمت سس تند مناسب افرادی است که در رژیم های غذایی خود از آن به عنوان طعم دهنده و چاشنی استفاده می کنند.

در حقیقت دلیل اصلی بالا رفتن حجم خرید سس تند تنوع گسترده تولید و طعم آن می باشد که در سه طعم باربیکیو، تند اتشی و فلفلی  تولید و به فروشگاهها عرضه می گردد و همین امر موجب شده تا هر فرد با سلیقه به خصوص خود بتواند آن راخریداری کند.