آیا میدانستید پیازی که معمولاً به وعدههای غذایی خود اضافه میکنیم به عنوان یک جنگجو برای بدن عمل میکند؟
پیاز که از قدیم الایام برای مصارف درمانی استفاده می شده است، به ویژه در درمان سردرد، بیماری های قلبی و زخم های دهان استفاده می شده است. در ادامه با فواید این ماده غذایی که فواید آن از قدیم الایام شناخته شده است بخوانید.
پیاز قرمز در میدان تره بار که سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است، علاوه بر کالری کم، به دلیل محتوای بالای ویتامین C، با تقویت سیستم ایمنی با میکروب ها مبارزه می کند.
همچنین به تولید کلاژن، بازسازی سلولی و جذب آهن کمک می کند. به خصوص در تابستان سالادهایی که با گوجه فرنگی، خیار، فلفل، جعفری، نعناع و پیاز درست می شوند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند و می توان وزن را کنترل کرد.
به لطف ویتامین C موجود در آن، نه تنها سیستم ایمنی را تقویت می کند، بلکه از سلول ها در برابر آسیب مولکول هایی به نام رادیکال های آزاد محافظت می کند.
پیاز سرشار از ویتامین های گروه B، از جمله ویتامین B9 و B6، برای تنظیم متابولیسم، تولید گلبول های قرمز خون و سیستم عصبی نیز مهم است.
پیاز به لطف آنتی اکسیدان های موجود در آن و ترکیباتی که با التهاب در بدن مبارزه می کند، سطح تری گلیسیرید را کاهش می دهد و کلسترول را تنظیم می کند.
بنابراین، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. در عین حال به لطف اجزای موجود در آن با متعادل کردن فشار خون بالا به پیشگیری از بیماری هایی مانند فشار خون بالا کمک می کند.
همچنین مشخص است که پیاز ادرار آور به دفع سموم از بدن و پاکسازی خون کمک می کند. تحقیقات نشان می دهد که پیاز باعث گشاد شدن عروق کرونر و تقویت قلب می شود