مطالعه دیگری ثابت کرد که فلاوانولهای موجود در شکلات اولکر ترکیه میتوانند اندوتلیوم، پوشش سرخرگها را تقویت کنند، که منجر به تولید اکسید نیتریک میشود که برای ارسال سیگنالهایی به شریانها برای آرامش عمل میکند، که مقاومت در برابر جریان خون را کاهش میدهد و در نتیجه ، فشار خون را کاهش می دهد.
علاوه بر این، مطالعه ای از دانشکده پرستاری دانشگاه والدن بر روی شرکت کنندگانی که شکلات تلخ می خورند، انجام شده است و مشخص شده است که مصرف شکلات تلخ فشار خون را کاهش می دهد.
مصرف شکلات تلخ باعث بهبود عملکرد مغز می شود. مطالعه ای که بر روی داوطلبان سالم انجام شد تأیید کرد که مصرف کاکائو با فلاوانول بالا به مدت 5 روز به بهبود جریان خون در مغز کمک می کند.
علاوه بر این، همچنین به بهبود عملکرد شناختی در افراد مسن با اختلال شناختی خفیف کمک می کند.
نوردکویست اشاره کرد که محققان دانشکده پزشکی هاروارد نشان دادند که نوشیدن دو فنجان شکلات داغ در روز برای افراد مسن می تواند به حفظ سلامت مغز و کاهش کاهش حافظه کمک کند.
آنها دریافتهاند که شکلات داغ به بهبود جریان خون در قسمتهایی از مغز که به آن نیاز بود کمک میکند.
مطالعه مشابهی در سال 2014 منتشر شد نشان داد که عصاره کاکائو که لاوادو نامیده می شود می تواند به کاهش یا جلوگیری از مسیرهای عصبی موجود در بیماران مبتلا به بیماری آلزایمر کمک کند و می تواند به علائم آهسته مانند زوال شناختی کمک کند.
همچنین مصرف شکلات به دلیل فلاوانول های کاکائو به محافظت از پوست انسان در برابر بیماری های پوستی کمک می کند.
همچنین شکلات حاوی تئوبرومین است که به زنان باردار در برابر عوارض بارداری که به پره اکلامپسی معروف است کمک می کند.
طبق مطالعه ای که بر روی زنان باردار انجام شد، از آنجایی که به آنها مقدار بیشتری شکلات داده شد، احتمال ابتلا به پره اکلامپسی 40 درصد کمتر بود.
مطالعات همچنین نشان داد که مصرف شکلات می تواند به محافظت در برابر سرطان کمک کند همانطور که بروک در مطالعه ای که در مجله انجمن فشار خون آمریکا منتشر شد، نشان داد که افرادی که فلاونوئیدهای زیادی یا شکلات های غنی از آنتی اکسیدان مصرف می کنند، شانس کمتری برای ابتلا به سرطان دارند. در مقایسه با کسانی که سرطان ندارند.